In My Heart 4 Ever!

Idag var det sista dagen i skolan ( förutom avslutning imorgon )! Det är 13 timmar till vi går ut ur kyrkan! Endel kommer gå ut gråtande, endel ledsna innombords, endel kommer säkert även inte bry sig. Men hur som helst så kommer alla gå ut skolan med ett stort paket med kunskap och ett ännu större paket med rutin om hur livet kommer vara i framtiden alla har kanske inte en så stor aning om vad man kommer göra i framtiden, men det spelar ingen roll för med den possetiva energin som finns i våran skola kommer alla föra med sig i livet och lyckas bra! 

Jag kan inte fatta att jag har plågats i nio år på den där lilla skolan i lilla Insjön :/ Att räkna verenda liten timme som jag spenderat där skulle resultera i mer än mitt halva liv, hur har jag stått ut? Men det konstiga är att jag kommer sakna det!
Jag kommer sakna allt prat på lektionen av tjejerna, lika snabbt som en blixt slår ner i backen så han de sprida ryktet till alla tjejkompisar utan att någon lärare eller någon kille märkte någonting.

Jag kommer sakna lukten av maten som man kände från skolmatsalen när man gick till den västra delen av skolan, genom att göra det kunde man alltid förutspå vad man skulle få för lunch :P

Jag kommer sakna alla lärare som har plågats med oss i alla dessa år utan att ge upp en enda gång. Jag mötte faktiskt min första lärare på byn, Ulla-Britt, för inte så länge sedan.
Det är helt sjukt att det var så länge sen jag började förskolan! Men jag kommer ihåg en gång när vi hade massage och efteråt skulle vi äta mellis. Men då var det två stycken som somnade så sött bredvid varandra och vi märkte inte det förrens vi kom tillbaka :D

Jag kommer sakna alla underbara klasskompisar som jag har gått med i två år. Ni är verkligen världens bästa klass! Alla gånger som ni inte har förstått, alla gånger ni har skrattat, alla gånger vi har grälat så har alla ändå kommit tillbaka och blivit kompisar igen.
Ett bra exempel var idag på "Utsparken", då vi tävlade mot de andra klasserna så var det lätt vi som vann ! I alla fall "Bästa Gemenskaps priset"! Och jag måste även nämna klassresan, det var riktigt kul på alla sätt!   
Tack för dom här åren <3
Kommer sakna er ALLA, på ett eller annat sätt :´(

Temafest - Grease



:P

Gotland

I fredags åkte jag till Gotland men klassen! Vi började våran resa klockan 05.00, det var riktigt jobbigt att komma upp men till slut, runt klockan 4.10 var jag iaf uppe och lagade frukost som jag skulle ha med mig på resan. Jag tog även en dusch halvsovande lutande mot väggen :P
Avfärden blev försenat något med typ tio minuter, men resan till Nynäshamn skulle ändå ta tre timmar så det gjorde inte så mycket!
På vägen dit stannade vi på Mc Donalds och åt vår frukost, vissa sprang även in och köppte något! Alla var fortfarande lite halvtrötta när resan fortsatte men sång, lek, kortspel och mycket sömn.
Runt klockan tio var vi framme i Nynäshamn. Båten åkte klockan 11, så fort vi kom ombord gick vi upp på däck och solade.
Men efter typ 20 min solande i mycket blåst så gick vi ner för att få något i magen. Vi ställde oss i kö i en och en halv timme :/ Det var halva resan!

När vi var framme hoppade vi på bussen för att åka till kampingen där vi skulle bo. Men dom som var ansvariga på campingen hade glömt nyklarna inne i Visby! Och vi hade planerat att vi skulle packa våra grejor i stugorna, byta om och direkt efteråt åka till flottpaddlingen som vi skulle skynda oss till. Men vi han inte det utan fick byta om i skogen utanför kalkbrottet där vi skulle paddla.
Efter det tog vi våra cyklar som vi hade hyrt och cyklade in i Visby för att handla lite godis och annat gott för lite myspys på stranden på kvällen :D

Nästa dag gick vi upp tidigt för att ata frukost inför en lång dag inne i Visby.
När vi kom dit började jag, Tommy, Max och Johan att fika på ett café inne i stan, sedan gick vi mest runt och kollade!
Efter ett tag skulle vi äta, vi hade fått med oss matlådor från campingen som vi åt utanför Visbys innerstad på en liten stenhäll :D

Efter det åkte vi och kollade på någon konstig stengubbe som jag inte såg att det var en gubbe :/
Men vi hade det iaf kul på den två timmars långa resan dit och hem :D
På kvällen så var det dags för en överraskning från föräldrarna eller lärarna, vet inte riktigt! Det första överraskningen var att vi skulle gå på något tråkigt museum som handlade om Gotlands historia. Men den andra var betydligt roligare, vi blev bjudna in på en liten gård som vi fick gå in i en liten källare där det var två utklädda personer. De hade satt på satt på medeltids musik och på bordet var det framdukat trätallrikar med brödbitar och en kniv på.
Det tillsammans med korv, ost och nötter var förrätten. Under hela den tiden som dom serverade oss så berättade de gamla medeltida historier :D
Sedan var det dags för varmrätten, det var morötter och jätte stora kycklingbitar :P Det var verkligen mycket stämningsfullt!
När det tillsist var slut så rullade vi hem med bussen till campingen där det blev mycket godis och trevligt :P

På söndag ver det sedan dags för hemfärd, men nu med ännu mer gemenskap, godis, kortspelande och så klart sång :P

Utsikt från Gotland :D


Grattis!



Grattis på födelsedagen Sara :D (Jordgubbarna är till dig)!

Astonished by myself

Igår var jag och handlade kläder med min syster, fick lov at gå ifrån min sista lektion för att hinna med bussen man det var det värt. Vi läser ändå bara någon tråkig bok på Sv, den heter typ "MVG i allt" och hela boken är typ hjärntvättning för att man ska kunna få höga betyg :/Men iaf så köppte jag två knickers två t-skirtar och två skor. Ett par av skorna var ett par converse :D Eller ja dom är till temafesten, men ändå...jag trodde aldrig att jag skulle köpa ett par converse skor!

Idag hade vi rodd, hade sovmorgon tills när klockan var runt åtta då jag gjorde mig i ordning. Men jag missade bussen och tog cykeln och cyklade in till Leksands. Jag han faktiskt i tid :)


Det här är en sådan kyrkbåt som vi ror i för er som inte vet. Det gick inte så bra men det var kul iaf! Sen när det var slut så cyklade3 jag hem igen för att börja packa tills imorgon då jag åker till Gottland med klassen. Men vi åker imorgon kl 05.00 :/ Lite tidigt kanske !
Så nu bör jag gå och pack färdigt så jag orkar upp imorgon, Godnatt. 


Några förslag?

Idag så är det Måndag (den dagen som kommer efter söndag). Just nu så sitter jag i vardagsrummet med min laptop och fundrar på vad jag ska skriva om! Jag hatar det här när man sätter sig ner för en gång skull för att lägga lite tid på att skriva i bloggen, så vet man inte vad man ska skriva om. Till slut så blir det bara något ihopslängt som inte ens är kul att läsa :/ Är det någon som känner som mig?
Eller jag kanske bara är den enda!

Jag hade sovmorgon till 10.40 i morse, vilket var väldigt skönt med tanke på allt skrivande på min engelska uppsatts jag har lagt ner under helgen. 
Igår var jag och handlade kostym till skolavslutningen :) Funderar bara nu på om jag ska ha slips eller inte. Och också vilken färg som i så fall passa bäst till min skjorta. Någon som har något förslag? Eller det kanske ska vara något mönster på slipsen, randig, prickig, rutig????

   

RSS 2.0