Dagen D ... och dagen efter!!!


Dagen D det var idag det! Hade Sh prov om samhällsekonomi som jag knappt hade pluggat på det - it was wery hard - jag gick iaf dit och skrev provet. Det rusulterade  faktiskt i att jag svarade på alla frågorna, men mindre bra på olika frågor. En fråga var " Om du var finansminister och stog inför en en lågkonjuktur, vilka åtgärder skulle du ta? "
Det blev inte så mycket mer svar än:
 - Jag skulle betala någon annat att göra jobbet eller säga upp mig!
Det var kanske inte det smartaste att svara -jag vet - men jag svarade på alla frågorna och det är jag stolt över!

På fredag har jag spanska prov. Inte så kul men det måste tyvärr också göras. Men imorgon så har jag ES verksamhet, musik. Det tycker jag ska bli kul! Vet inte riktigt vad vi ska göra än men det blir gött o trevligt! Förra gången så spelade vi blues.
Jag ägde ut alla på trummorna! :) fast jag spelade bara vanligt chaffle ( stavas det så???? )


Det hade jag tänkt att lägga ut på nätet redan igår. Men jag hade inte tid att skriva färdigt!

Nu sitter jag framför en varm och skön brasa och bara njuter!det är faktiskt riktigt varmt och lagomt mysigt! Det är bara en stor kopp med te som saknas, eller kanske kaffe - det är inte så jätte sent! Jag håller på att lära mig imperfekt, substantiv och massa olika glosor. Inte så kul men jag hoppas att jag klarar kvällen ut!
Skriver färdigt snart måste fylla på ved....
....nu är jag tebax.
Nu när jag sträckte mig en hel meter fram till brasan så tänkte jag över vad jag skulle fortsätta skriva om men jag kom inte på något mer. Men jag kan lägga ut lite bilder från vår fina vinter här i Insjön, vi har faktiskt ahaft massor med snö hela 2 senaste vecku!


RSS 2.0