Sweet one

Hello allahopa, idag så far det den fjärde dagen på gymnasiet och jag stortrivs...eller ja jag trivs iaf! :P
   I måndags var det äntligen dags för att börja, jag gick upp runt klockan 7.00 Eller jag vaknade iaf då och jag gjorde mig färdig för att gå till bussen.
När jag var på väg mot busstationen så kommer bussen och jag får springa ikapp bussen samtidigt som jag vinkar in den till busstationen. Jag kliver på och det första jag får se är en gammal gubbe som ger mig en rejäl utskällning för att komma sent första dagen.
"Dags att ställa om väckarklockan grabben", var det enda som jag hörde att han sa innan jag gick och satt mig ...pinsamt, att nästan missa bussen första dagen.
När jag kommer fram till skolan så är det 20 min kvar till den tiden som vi igentligen skulle vara där, men jag satt mig ner och väntade.
När det är fem min kvar innan vi börjar så har det kommit lite folk till skolgången men trotts att rektorn på skolan står och pratar i mick ock säger att de ska flytta in i mitten. Men dock, igen vågade att flytta in i mitten. Detta höll på i följande 5 minuter och var mycket roligt att kolla på! :P Tänk att man kan vara så blyg första året på gymnasiet. :D
När jag mötte Sara (minsyster) senare på dagen så frågade hon om det gick bra att åka buss till skolan. Och jag berättade vad som hände och då sa hon att den bussen jag åkte var en buss som gick tidare på schemat, vilket betyder att jag inte var sen utan att jag var för tidig och var i mycket god tid. Så jag fick en utskällning helt i onödan :/
   På tisdagen så gick alla NS:are till Solvi och spelade vollyboll, kubb och hade lite namnlekar mm. Sedan efter ett tag gick vi tillbaka till skolan och lekta ännu mer lekar :P
   Onsdags så hade vi våra första lektioner. En samhällslektion där vi läste om hur man påverkas om omgivningen och på de två Naturvetenskaps lektionerna fick vi vår första läxa. I det som vi kallar på grundskolan BIOLOGI. "Hur får man rörelse i mitokondrier men hjälp av jäst och en ballong och en bägare?"  Om det är någon som råkar veta det så får ni gärna hjälpa mig! Tack.
   Idag så gick jag upp jätte tidigt hela kl. 6...ooo jag vet jätte tidigt! Men jag kom upp iaf. Imorgon har jag faktiskt turen att få sovmorgon, feting gött!!
Så nu drar jag för att utnyttja den extra tid jag kan vara uppe och fortfarande kunna vakna imorgon bitti!
Baj, baj, kram, kram, natti, natti, see y all :P


Utkast: Ja när ...

Ja när jag kollar tillbaka på mina innlägg så ser jag att jag inte har skrivit så speciellt mycket den här sommaren! Närmare sagt så har jag skrivit med jämna mellanrum en gång per vecka :P
Ibland så önskar man att man inte är så lat som man egentligen är!
Men men, det är förhoppningsvis mänskligt.
I söndag var jag på min första Us, och idag fick jag min första match i hockeyn. Och i förrgår kunde jag tillslut fixa kläder till mitt domarställ...pust!
Nästa måndag är det äntligen dags att börja gymnasiet, har verkligen sett fram emot att lämna Insjöns unkna skola efter 10 år!!!
Det käns som att äntligen så kommer det att bli roligare att gå till skolan, dels så blir det något som jag tycker är mer intresant på lektionerna. Plus att det blir en helt annan miljö än när man går på en skola som har dagisbarn :D Men jag ser iaf fram emot det!

Men nu ska jag kolla om jag hittar någon studieplan eller schema eller dyligt...så kram och godnatts!

Ohlssons Återuppfödningskaka

Det är en sak jag skulle vilja förtälja till fölket i världen som har hört nyheten, men även för ni som icke har hört nyheten.Det är nyheten  att jag har tyckt att min mobil var lite lortig så jag tvättade den i tvättmaskinen, men jag insåg ganska snabbt att mobilen inte fungera lite vad som man skulle göra för att den skulle fungera igen.
Så jag gjorde kaka av mobilen tills den funka igen. 
Och som alla andra kakor så har även denna kaka ett recept. 
Så ta för er och njut, det är gott och det fungerar, vassego! 

Recept Återuppfödningskaka av Mobiler

2 kg    Ojande
50 ml  Isärplockande
1 Ton  Desperat blåsande
2 kg    Ugn
1st       Stekspade
3 Ton  Vändande

1.Börja med att oja för tillslut kunna förstå att mobilen är trasig
2.Sedan i en hastighet av ca. tvåhundra plockar du isär                                      
mobilen för att komma åt överallt med det desperata                        
blåsandet som du efter ettt tag kommer att inse att det inte                      
kommer fungera                                                              
3.Sätt sedan delarna i ugnen på 40 grader med en stekspade i öppningen                                            
för att inte till låta värmen stanna kvar.
( OBS det går inte att göra det i 
mikråvågs ugnen för då får man bara se ett fyverkeri och ett brinnande hus,
ingen torr mobil)!

4.Efter ca. 10 min tar du ut mobilen som nu har fått en fin brun solbränd färg  
och lägger den på ett torrt ställe!
5.Nu ska du använda vändandet, ta 1 ton/ vecka så går det nog bra till slut!
                                                                                  
Ibland kan det inte fungera, den blir iaf ren i tvätten!
Så med dessa sista ord onskar jag lycka till med receptet
och för bästa böjliga kaka se till att inte avvika från
receptet så går det nog bra! :P


RSS 2.0